Trenéři slibují góly
Klub

Trenéři slibují góly

Redakce

Boleslav ani Olomouc v předchozích dvou ligových zápasech nedaly ani jeden gól a poslední vzájemný duel skončil na podzim bezgólovou remízou. Napovídá to snad, že v jejich vzájemném pátečním duelu moc gólů nepadne?

Trenéři Karel Stanner a Zdeněk Psotka věří v opak.

„Myslím si, že góly padat budou. Budu samozřejmě rád, když padnou do branky Olomouce a ne do naší. Musíme se víc dostávat do koncovky a být v ní produktivní," řekl mladoboleslavský trenér Karel Stanner.

„Očekávám velmi dobré utkání podobné podzimnímu, akorát že padne více branek," prohlásil olomoucký kouč Zdeněk Psotka, který věří v bodový zisk z boleslavského hřiště.

Oba si pochvalovali, že jejich mužstva v reprezentační pauze sehrála přátelská utkání.

Boleslav porazila družstvo české devatenáctileté reprezentace 2:0. „Utkání splnilo účel, protože mělo dobré tempo," uvedl Karel Stanner, který dal především příležitost těm hráčům, kteří v začátku jarní sezóny nebyli v plném zápasovém vytížení.

Olomouc vyhrála nad slovenskou Senicí 2:1. „Chtěli jsme si připravit nějakou variantu na Boleslav, což se nám povedlo. Také jsme si vyzkoušeli náhradníka na post Janatky, který v Boleslavi nebude hrát kvůli trestu za čtyři žluté karty," prozradil Zdeněk Psotka.

Přátelská utkání v březnové reprezentační přestávce

FK Mladá Boleslav - Česko U-19 2:0. Boleslavská sestava proti devatenáctileté reprezentaci: Šeda - Kysela, Janíček, Johana, Mach - Zahustel (61. Duranski), Opiela, Kúdela (61. Svoboda), Dimoutsos (72. Řezníček) - Řezníček (46. Schubert), Táborský. Góly: 36. a 90. Táborský.

SK Sigma Olomouc - FK Senica 2:1. Olomoucká sestava proti Senici: Drobisz (46. Lovásik) - Koutný, Škerle, Kučera (46. Přikryl), Hála - Bajer, Rossi (73. Nekuda), Ordoš, Navrátil - Petr, Šultes (76. Chlebek). Góly: 64. Ordoš, 67. Bajer z penalty - 69. Bolinha.

Fanshop banner