Boleslav bez Dimitrovského, Olomouc bez Janotky
Klub

Boleslav bez Dimitrovského, Olomouc bez Janotky

Redakce

Do utkání 22. kola Gambrinus ligy FK Mladá Boleslav - SK Sigma Olomouc, které se hraje v pátek 1. dubna od 20,15 hodin na mladoboleslavském Městském stadionu, půjdou oba týmy téměř kompletní. Boleslav bez zraněného Dimitrovského a Olomouc bez potrestaného Janotky.

Trenér FK Mladá Boleslav Karel Stanner bude v pátečním ligovém utkání možná ještě postrádat makedonského stopera Vladimira Dimitrovského. Při tréninku si bez cizího zavinění pochroumal kotník tolik, že vypadl z přípravy už v polovině března a následně i z nominace k venkovním ligovým utkáním v Ostravě i Liberci. Sice již začal trénovat, ale proti Olomouci je jeho start nejistý.
Do tréninkového procesu se vrátili reprezentační Lvíčata Jan Chramosta a Tomáš Fabián. Kvůli viróze týden netrénovali a dokonce se omluvili z reprezentačního srazu ČR U21. Proti Olomouci by měli být zdravotně v pořádku stejně jako všichni ostatní hráči prvoligového kádru.
Minimální absence hlásí i Olomoučtí. Uzdravil se jim Jan Schulmeister a ostatní vyléčili drobné šrámy. Mimo hru zůstal pouze Tomáš Janotka, který si odpykává trest za čtvrté žluté napomínání v tomto soutěžním ročníku.

Fanshop banner