Jarní kanonýr dal sedm gólů ve čtyřech zápasech
Klub

Jarní kanonýr dal sedm gólů ve čtyřech zápasech

Redakce

David Šťastný druhým jarním hattrickem výrazně přispěl k porážce Brna a prodloužení boleslavské neporazitelnosti v dosavadním programu letošních mistráků. Další se hraje v sobotu 2. dubna od 14 hodin doma proti Slovácku.

Nejproduktivnějším dorostencem v aktuálním ročníku 2010/11 je David Šťastný. Devatenáctiletý vytáhlý útočník, kterému spoluhráči přezdívají Happy, je fandou Realu Madrid, počítačů a rybaření. Jako správný boleslavský patriot se touží prosadit do prvoligového kádru FK Mladá Boleslav. Když mu to bude střílet jako v dosavadních jarních mistrácích, dočká se.

V podzimní sezóně se trefil jen čtyřikrát. Po jednom gólu dal ve vítězných utkáních na Slovácku, doma Jablonci, v Mostě a v domácím prohraném zápase s Olomoucí.
V letošní jarní sezóně už nastřílel sedm gólů. Řádit začal hned v prvním mistráku na domácím hřišti proti Mostu, kterému nasázel tři góly. Následně se podílel jednou trefou na výhře proti pražské Spartě. Naprázdno vyšel v duelu s Opavou, který skončil bezgólovou remízou. V Brně zařídil tři body druhým jarním hattrickem. Nic na tom nemění, že dva ze tří gólů dal z pokutových kopů.

Fanshop banner