O výhru přišli penaltou
Klub

O výhru přišli penaltou

Redakce

Také ve druhém mistráku jarní sezóny sahali junioři po třech bodech, ale soupeř jim vítězství zmařil proměněním nařízeného pokutového kopu za Michňův faul.

Prvním vážnějším ohrožením soupeřovy branky byla ve 14. minutě akce Vltavínu, ale střela Chalupy mířila vedle. Zhruba půl hodiny byla hra neurovnaná. Vltavín se prosazoval důrazem v osobních soubojích, Boleslav se snažila o kombinaci, kterou ji komplikoval nerovný terén.
Ve 32. minutě tečovanou střelu Tvarohy pražský brankář Čaba s námahou vyrazil na roh. Po jeho rozehrání se dostal do střelecké šance Volf, jehož záměr s přehozením brankáře skončil mimo branku.

Do druhého poločasu vstoupili aktivněji Vltavínští. V 51. minutě hlavičkoval Pečeňa vedle. O minutu později po trestném kopu zakončení hlavou Michňa chytil.

V 55. minutě Svoboda zatáhl míč po pravé straně až k brankové čáře, odkud povedeně odcentroval před pražskou branku. Tam ze všech nejvýše vyskočil Mach a hlavičkoval do sítě vltavínského brankáře Čaby - 0:1.
Po obdržené brance hráči Loko Vltavín zvýšili úsilí ve snaze alespoň vyrovnat. V 59. minutě Michňa chytil těžkou střelu domácích, v 63. minutě Chalupa hlavičkoval vedle a v následující minutě při další šanci brankář Michňa boleslavské družstvo opět podržel.
V 65. minutě se ke slovu dostali Boleslavští přičiněním Volfova průniku zleva, jeho střela však skončila vedle.

V 69. minutě zbytečně fauloval boleslavský gólman v pokutovém území Krimláka a výhodu pokutového kopu proměnil ve vyrovnávací gól Bureš - 1:1.
V 77. minutě se Vltavínští dostali znovu do gólové šance, ale po centru ze strany následovala hlavička nad břevno.

Sestava FK Mladá Boleslav"B": Michňa - Svoboda, Brunclík, Zbrožek, Horák - Dudka, Ščuk, Hadziresic (85. Charuza), Mach - Tvaroha (59. Duranski), Volf (90.Dolinajec).

Sestava Loko Vltavín: Čaba - Pozníček, Kozák, Předota, Chalupa - Bureš, Krimlák (77. Socha), Vlk, Škrovánek (85. Leibl) - Pečeňa, Jíša (57. Hájek).

Góly: 69. Bureš - 55. Mach

ŽK: Brunclík, Volf

Rozhodčí: Schröter - Kříž, Šecová

Diváků: 135

Fanshop banner