Stannerův liberecký smutek
Klub

Stannerův liberecký smutek

Redakce

Smutně bylo Karlu Stannerovi, stejně jako všem příznivcům mladoboleslavského fotbalu po libereckém debaklu. Výsledek 0:4 je totiž rekordní prohrou v prvoligové historii FK Mladá Boleslav.

Mladoboleslavský kouč nebyl překvapený, že Liberečtí hráli agresivně, protože nutně potřebovali konečně vyhrát, když předchozí tři jarní mistráky neudělali ani jeden bod. „Důraz libereckých hráčů byl na hraně, naši jim nestačili v osobních soubojích. A po obdržení prvního gólu výkon z naší strany odpovídal konečnému výsledku," zklamaně hodnotil nepovedené utkání Karel Stanner.
Co rozhodlo především?
„Liberečtí šli více za vítězstvím, byli důraznější a měli více chuti do hry,"
dodal boleslavský trenér.

Přestože Petr Rada, který v současnosti koučuje Slovan Liberec, není žádný trenérský zajíc a ve fotbale toho zažil hodně, tak vysoká výhra nad Boleslaví ho evidentně zaskočila.
„Boleslav je stále tým na pátém místě v lize a je velmi kvalitním týmem, o to více nás těší výhra, i když její výše čtyři nula je pro ni krutá, alespoň jeden gól si zasloužila,"
pravil s pokorou v hlase Petr Rada, který si cenil především nasazení svých svěřenců.
„Hodnotí se mi výhra lépe, než předchozí tři prohraná utkání. Nehráli jsem je špatně, ale propadli v nich střelecky,"
ohlédl se za nepovedeným startem do jarní sezóny. „Hráčům děkuji za přístup, nasazení a obětavost, to byly vlastnosti, které utkání Liberce s Boleslavi rozhodly. Ale jedno vítězství nás z problémů nedostane, musíme pokračovat dál, hrát s nasazením a koncentrovaní na každého soupeře."

Fanshop banner