Mrzely neproměněné šance i vyloučení Opiely
Klub

Mrzely neproměněné šance i vyloučení Opiely

Redakce

Boleslavského trenéra Karla Stannera prohra hodně mrzela, protože přišla po jasné výhře nad Brnem, naopak ostravský Marko zářil spokojeností nad první letošní výhrou v lize.

„Pro mě je hodnocení utkání Boleslavi v Ostravě jednoduché. Rozhodlo se v první půli, protože jsme neměli dobrý vstup do utkání a o gól jsme si koledovali. Ve druhé půli to bylo o něčem jiném a hráči se snažili utkání zvrátit. Pracovali poctivě, kýžený gól však nedali a prohráli. Hrát jen poločas, je málo, k výhře je potřeba hrát celý zápas. Na našem výkonu se odrazilo, že jsme předchozí utkání vyhráli pět nula a proti Ostravě nebyly všechny věci tak, jak jsme si představovali. Zbytečné nebylo jen Opielovo vyloučení, ale i některé žluté karty. V tomto směru nejsem s hráči spokojený. I když se dostávají v utkání pod tlak měli by se vyvarovat toho, aby tým nedohrával oslabený," pravil Karel Stanner.

„Snažili jsme se od začátku prosadit a chalani pochopili, o co nám jde, což se projevilo vedoucím a nakonec i vítězným gólem. Měli jsme potom problémy s přechodem do útoku a také s tím, že hráči se báli, aby vítězství neztratili. Pro nás je velmi důležité a chlapci pro něj odevzdali všechny síly," prohlásil spokojený ostravský kouč Karol Marko.

Fanshop banner