Ze dvou Karlů se radoval ten boleslavský
Klub

Ze dvou Karlů se radoval ten boleslavský

Redakce

Trenéři utkání, ve kterém Boleslav vyprovodila Brno pěti góly, hodnotili stručně a pochopitelně s hodně rozdílnými náladami. Ze dvou Karlů byl spokojenější Stanner.

Karel Stanner zhodnotil rekordně vyhrané utkání se spokojeným výrazem v obličeji. Takové pohodový průběh boje o body v Gambrinus lize dosud nezažil. „Hodnocení z mého pohledu bude kladné a pozitivní. Odehráli jsme velmi dobré utkání, po celý jeho průběh jsme byli lepší, vytvářeli si šance a dali z nich pět gólů. Soupeři jsme moc příležitostí nedovolili a tak i z pohledu defenzívy jsme utkání zvládli velmi dobře. Jsem rád, že se hráčům utkání proti Brno takto povedlo a patří jim za předvedený výkon veřejné uznání," řekl Karel Stanner.

Brněnský kouč Karel Večeřa byl při hodnocení utkání stručně věcný. „Viděli jsme naprosto jednoznačný zápas v režii Boleslavi, která nás přehrála po všech stránkách. Byl bych rád, aby to pro nás byla velká zkušenost, protože některá média nás po remíze na Slavii přecenila, ačkoliv jsme se dopouštěli mnoha chyb, které dokázala Boleslav na rozdíl od Slavie potrestat," prohlásil Karel Večeřa smutným hlasem.

Fanshop banner