Bolek nabídne nejčerstvější zprávy
Klub

Bolek nabídne nejčerstvější zprávy

Redakce

S prvním letošním utkáním Gambrinus ligy FK Mladá Boleslav - FC Zbrojovka Brno se v neděli 6. března představí fotbalovým příznivcům i první letošní vydání Bolek zpravodaje se záplavou informací a zajímavostí.

V časopiseckém formátu A4 na čtyřiadvaceti stranách Bolek nabídne základní soupisky boleslavského i brněnského mužstva, statistiky jejich vzájemných ligových střetů a názory trenérů - boleslavského Karla Stannera a brněnského Karla Večeři.
Na velkém plakátu s podpisem bude tentokrát brankář Miroslav Miller. Rozhovor na úvod jarní sezóny Bolkovi poskytl kapitán mužstva Marek Kulič. Nechybí ani stručné představení nejčerstvějšího novice mladoboleslavské soupisky dvaadvacetiletého Elini Dimoutsose, jenž přišel na hostování z řeckého velkoklubu Panathinaikos Athény.
Na třetí straně zpravodaje prezident Josef Dufek ve své zdravici příznivcům boleslavského fotbalu prozrazuje, do jakých mladíků klub investoval peníze v posledním přestupovém období.
Bolek také informuje o zimní přípravě v Podkrkonoší i v Turecku, o úvodním jarním mistráku v Příbrami, o setkání fotbalistů s fanoušky v Bondy centru, o přípravě juniorského týmu a nabízí přehledné rozlosování Gambrinus ligy, ČFL a mládežnických soutěží.
A na osmé straně je módní gilotina Lucie Šilhánové.
Důležitými informacemi je také návod, jak si zajistit aktuální přísun informací z klubového dění do osobních mobilních telefonů, sdělení o rozšířené možnosti kupovat vstupenky na fotbal prostřednictvím celorepublikové sítě Ticketpro a nezbytné informace o poločasové soutěži.

Fanshop banner