Opiela v neděli usedne na tribunu
Klub

Opiela v neděli usedne na tribunu

Redakce

Boleslavská středová řada nastoupí v nedělním odpoledni proti Zbrojovce Brno bez Lukáše Opiely, který od disciplinární komise ČMFS vyfasoval trest na jedno soutěžní utkání, neboť nasbíral již čtyři napomenutí žlutou kartou.

Pětadvacetiletý záložník Lukáš Opiela byl poprvé napomínaný v srpnovém utkání Mladá Boleslav - Slovan Liberec, podruhé mu sudí před očima zažlutil v říjnovém zápase Hradec Králové - Mladá Boleslav a potřetí v listopadovém střetnutí Mladá Boleslav - Slovácko. Čtvrté napomínání ho dostihlo hned v úvodním duelu jarní sezóny Příbram - Mladá Boleslav. Ve čtvrtek 3. března jednající disciplinární komise ČMFS jenom očekávaný verdikt oficiálně potvrdila a vyhlásila.

Pro Lukáše Opielu to bude první vynechané mistrovské utkání v soutěžním ročníku 2010/11. Dosud nastoupil do každého mistráku v základní sestavě a až na listopadové utkání v Českých Budějovicích, kde jej deset minut před koncem vystřídal Jan Kysela, ve zbývajících sedmnácti odehrál vždy celých devadesát minut. S odkopanými 1610 minutami v osmnácti ligových zápasech byl dosud nejvytíženějším hráčem mladoboleslavského prvoligového kádru. V neděli bude mít neplánované volno...

Fanshop banner