Vstupenky na boleslavský fotbal v sázkových kancelářích Tipsport
Klub

Vstupenky na boleslavský fotbal v sázkových kancelářích Tipsport

Redakce

Při návštěvě jakékoliv pobočky sázkové kanceláře Tipsport si můžete od 1. 3. 2011 zakoupit také vstupenku na kterékoliv domácí utkání FK Mladá Boleslav.

Předprodej vstupenek v celorepublikové síti poboček rozšiřuje fanouškovi možnost včas si zakoupit vstupenku na zápas. Historicky poprvé si může vybrat také konkrétní místo k sezení. I nadále pokračuje předprodej vstupenek v Bolekshopu v suterénu jižní tribuny a bezprostředně před začátkem utkání v pokladně hlavní brány Městského stadionu.

Drobné změny byly provedeny v cenových kategoriích vstupenek. Děti mladší 5 let nebo menší 120 centimetrů mají na ligový fotbal vstup zdarma, ovšem bez nároku na místo. Mládež do osmnácti let má nárok na poloviční vstupné.

Zakoupení vstupenek je možné i přes internet. Kliknutím na www.ticketpro.cz
se zájemce dostane na hlavní stránku společnosti prodávající vstupenky na sportovní, kulturní a společenské akce v celém Česku. Na další kliknutí se dostane do oddílu Sport, kde najde aktuální nabídku vstupenek na mladoboleslavský fotbal.

Prodejní místa v Mladé Boleslavi na pobočkách sázkových kanceláří TIPSPORT: http://www.ticketpro.cz/jnp/prodejni-mista-vysledky/index$198616.html?segments=sellingPoints&translateUrl=0&prefixQuery=1&queryANDWords=mlad%C3%A1+boleslav

Fanshop banner