Ke spokojenosti chyběl gól
Klub

Ke spokojenosti chyběl gól

Redakce

Trenéři Roman Nádvorník z Příbrami a Karel Stanner z Boleslavi se shodli, že bezgólová remíza odpovídala dění na hřišti, i když oba týmy měly příležitosti k vytouženému gólu.

„Utkání se vyvíjelo tak, že kdo dá první gól, asi ho dovede do vítězného konce. Ale ani jednomu mužstvu se to nepovedlo," pravil po bezgólovém utkání v Příbrami boleslavský Karel Stanner.
„První půli jsme hráli organizovaněji a tím pádem i lépe, ale nevypracovali jsme si šance, neboť hráčům chyběl důraz před brankou. V závěru zápasu jsme měli převahu a protože se hráči hrnuli dopředu a nevyřešili některé koncovky dobře, umožnili soupeři střelecké příležitosti a Miller měl plné ruce práce,"
dodal Karel Stanner.

Příbramský kouč Roman Nádvorník netajil, že očekával těžký zápas proti kvalitnímu soupeři. „První pětadvacetiminutovku jsme měli strach, abychom neudělali chybu, a soupeř nás přehrával. Ve druhém poločase jsme měli zajímavé gólové šance a mrzí mě, že jsme některé z nich nedotáhli do konce." Roman Nádvorník se dokonce domníval, že vyložených šancí měla Příbram víc, než Boleslav. „Škoda, že jsme utkání nedotáhli ke třem bodům, byly by pro nás zlaté," dodal příbramský trenér.

Fanshop banner