Fanoušci se spolu s fotbalisty výborně bavili
Klub

Fanoušci se spolu s fotbalisty výborně bavili

Redakce

V Bondy centru se téměř dvě hodiny tísnily davy lidí, které přilákala přítomnost hráčů prvoligového týmu FK Mladá Boleslav, trenérů i prezidenta fotbalového klubu. Fotografie z galerie u tohoto textu jsou volně ke stažení a foto s hráči stáhnete na www.ppna.cz.

Obrovský zájem byl o autogramiádu za účasti téměř všech prvoligových fotbalistů. „Poprvé se podařilo zorganizovat autogramiádu za účasti celého prvoligového kádru. Chyběl pouze nemocný Kúdela, ale za to byl osobně přítomen řecký hráč Dimoutsos, který boleslavský tým posílil právě v den setkání s fanoušky," uvedl manažer komunikace FK Mladá Boleslav Jiří Koros.
Povedl se turnaj ve stolním fotbale, kdy proti dvojicím boleslavských fotbalistů nastupovaly dvojice vylosovaných fanoušků. Líbilo se malování s nejmenšími fotbalovými příznivci. Neutuchající zájem byl o osobní fotografování s jednotlivými hráči.
„Akce se mně líbila a zdála se být vydařená víc, než dřívější setkání s fanoušky, kdy seděli v sále většinou pasivně na židlích," řekl generální manažer FK Mladá Boleslav Jaromír Šeterle a pochválil pracovníky klubového sekretariátu, kteří se na přípravě akce v Bondy centru podíleli.
Čtvrteční setkání fanoušků s fotbalisty bylo skutečně vydařené. Nyní si všichni společně přejí, aby se podobně vydařil i vstup do jarní ligové sezóny.

Fanshop banner