S Velimí se utkají o turnajového Černého Petra
Klub

S Velimí se utkají o turnajového Černého Petra

Redakce

Boleslavští junioři v sobotu 26. února od 13 hodin hrají na pražském Vyšehradě utkání s FC Velim, které rozhodne, zda v celkové klasifikaci zimního turnaje obsadí poslední či předposlední příčku.

FK Mladá Boleslav"B" z pěti utkání v jedné ze dvou základních skupin zimního turnaje Slavoje Vyšehrad vyhrál jen jednou. Se třemi body se tak umístil na posledním místě skupiny A. Podobně hanebně ve skupině B skončil FC Velim. A tak se tyto dva dosud nejhorší účastníci vyšehradského turnaje střetnou o Černého Petra celkového pořadí.

Umístění ve skupinách:

Skupina A: 1. SK Kladno"B", 2. FC Viktoria Plzeň"B", 3. Loko Vltavín, 4. TJ Kunice, 5. FK Králův Dvůr, 6. FK Mladá Boleslav"B".

Skupina B: 1. FK Viktoria Žižkov"B", 2. FC Graffin Vlašim, 3. Slavoj Vyšehrad, 4. Bohemians 1905"B", 5. FK Dukla Praha"B".

Program závěrečných utkání o konečná umístění v turnaji:

Sobota 26.února od 9 hodin o 7.-8.místo: TJ Kunice - Bohemians 1905"B"

Sobota 26.února od 11 hodin o 9.-10.místo: FK Dukla Praha"B" - FK Králův Dvůr

Sobota 26.února od 13 hodin o 11.-12.místo: FC Velim - FK Mladá Boleslav"B"

Neděle 27.února od 9 hodin o 5.-6.místo: Loko Vltavín - FK Slavoj Všehrad

Neděle 27.února od 11 hodin o 3.-4.místo: FC Viktoria Plzeň"B" - FC Graffin Vlašim

Neděle 27.února od 13 hodin finále: SK Kladno"B" - FK Viktoria Žižkov"B"

Poslední přípravu před zahájením jarní mistrovské sezóny si mladoboleslavští junioři naplánovali na nedělní dopoledne 6. března od 10,15 hodin utkáním FK Mladá Boleslav"B" - SK Hradec Králové"B" na hřišti v areálu Městského stadionu v Mladé Boleslavi.

Fanshop banner