Přijďte si zahrát a popovídat s fotbalisty
Klub

Přijďte si zahrát a popovídat s fotbalisty

Redakce

Proti fotbalistům FK Mladá Boleslav hrát stolní fotbal, nebo se s nimi vyfotografovat, případně se je na cokoliv zeptat má každý šanci ve čtvrtečním odpoledni 24. února od 15 hodin v mladoboleslavském Bondy centru, čili dva dny před prvním jarním mistrákem v Příbrami.

Akce společně pořádané vedením Bondy centra a FK Mladá Boleslav se zúčastní kompletní prvoligový tým včetně trenérů. „Poprvé se před zahájením mistrovské sezóny s fanoušky setkají všichni hráči prvoligového áčka," potvrdil klubový manažer komunikace Jiří Koros. Fotbalisté samozřejmě zasednou k autogramiádě, která bude nejmohutnější v historii mladoboleslavského fotbalu. Ta bude však jenom částí bohatého programu.

Pořadatelé na čtvrteční odpoledne v Bondy centru připravili pestrou paletu dárků pro fotbalové fandy všech věkových kategorií od malých dětí až po seniory. Prvních sto příchozích návštěvníků obdrží slevové poukázky na občerstvení do KFC. Další ceny (občerstvení v KFC, podepsaný originální dres, zarámovaná kolekce hráčských karet, všemi hráči podepsaný reprezentativní kalendář, klubové čepice) jsou připravené pro úspěšné účastníky turnaje ve stolním fotbalu. Hrát budou boleslavští fotbalisté proti vylosovaným dvojicím z přítomných diváků. Každý, kdo ve čtvrtek odpoledne přijde, bude mít šanci vyfotit se s maskotem Bolkem a nebo v kulise opravdového fotbalisty. Nejmenší příznivci boleslavského fotbalu budou soutěžit v malování.

Fanshop banner