To byla jízda!
Klub

To byla jízda!

Redakce

Stará garda Mladé Boleslavi si v pondělním podvečeru na Městském stadionu otevřela fotbalovou střelnici v přípravném utkání s SK Skalsko, týmem z konce tabulky okresního přeboru Mladoboleslavska.

První poločas začala mladoboleslavská stará garda velkolepě. Již v 5. minutě vedla 2:0. Její hráči rozdávali fotbalovou radost plnými hrstmi a předváděli výbornou kombinační hru. Akce na jeden dotyk se hrnuly na bezradného soupeře. Kdo viděl na vlastní oči, užil si radost z fotbalu. Skalsko se po dvou rychlých úvodních inkasovaných gólech neotřepalo, neboť boleslavským veteránům se náramně dařilo a s chutí přidávali další góly. První poločas plně v režii staré gardy skončil jejím jednoznačným vedením 5:0.

Do druhého poločasu nastoupilo SK Skalsko po bouřce trenéra, který svým hráčům důrazně vyčinil. Z odhodláním zabránit rodící se potupě, skórovalo Skalsko hned z první akce po přestávce, kdy se jeho hráčům podařil rychlý brejk. Jak se však později ukázalo, byl to jediný gól v boleslavské brance.
Staré gardě chuť po gólech vytrvala i ve druhém poločase. Na skalskou branku se valily ataky jeden za druhým. Boleslavští veteráni si utkání užívali až do poslední minuty a gólový příděl hezky zaokrouhlili na rovnou desítku.
A po zásluze se těšili na dvanáctku (samozřejmě čepovanou)...

Sestava FK Mladá Boleslav „SG": Pechanec - Koros, Kamenický, Sedláček, Zahrádka - Novák, Navrátil, Mosiurczák, Horák - Kohout, Niklfeld. Střídali - Hůlka a Miller

Góly: Niklfeld 2, Kohout 2, Sedláček 2, Horák, Zahrádka, Novák, Navrátil

Rozhodčí: Uhlík

Fanshop banner