Miller před rokem nestihl porod, letos první narozeniny
Klub

Miller před rokem nestihl porod, letos první narozeniny

Redakce

Brankáře Miroslava Millera únorová fotbalová soustředění okrádají o šťastné rodičovské chvíle. Tento čtvrtek 10. února slavila jeho dvojčata doma ve středočeské Rudné první narozeniny bez táty, který ještě do neděle pobývá v tureckém Beleku.

Před rokem byl však o poznání nervóznější, než letos. V únoru 2010 odlétal na turecké soustředění od těhotné manželky s představou, že ji po návratu v průběhu března doprovodí do porodnice. Dvojčata, dcera Meggie a syn Matthias, však na tátu nečekala a přišla na svět v pražském Podolí v předstihu. Své čerstvě narozené děti viděl poprvé Miroslav Miller na displeji mobilního telefonu v hotelu Arcadia, kde vloni výprava mladoboleslavských fotbalistů pobývala při tureckém soustředění. „Trochu nervózní jsem před rokem byl, ale zase ne nějak mimořádně, protože jsem předpokládal, že porod v klidu stihnu po návratu z Turecka do Čech," vzpomíná na loňské porodní překvapení Miller.
Tak jak kvůli fotbalovým povinnostem vloni propásl porod, tak letos nestihl první narozeniny. „Vypadá to, že s dětmi narozeniny osobně oslavím, až po skončení fotbalové kariéry." Do té doby budou u Millerů slavit Meggie a Matthias jen s maminkou Monikou.

Fanshop banner