Táborský nedohrál pro zranění kolena
Klub

Táborský nedohrál pro zranění kolena

Redakce

Boleslavští fotbalisté si v utkání s rumunským Universitatea Craiova užívali hřiště s přírodním povrchem. Trenér Stanner byl s jejich výkonem spokojený. Lehkým stínem zápasu bylo nucené střídání Táborského kvůli zranění kolena.

„Utkání mělo dobré tempo a solidní úroveň. Remíza je cenným výsledkem s kvalitním protivníkem," prohlásil boleslavský trenér Karel Stanner. Líbil se mu boleslavský výkon především v prvním poločase. „Škoda neproměněných šancí, v tom zůstal mužstvu dlužný především Řezníček," dodal kouč.

Mladá Boleslav poprvé v letošním roce hrála na přírodní trávě. Navíc za velmi příznivých klimatických podmínek. Po celou dobu utkání bylo nad tureckým letoviskem Belek jasně modré nebe bez jediného mráčku a teplota vzduchu příjemných 15°C.

„Bylo to příjemné," potvrdil Ondřej Kúdela. Většina hráčů si fotbal v teple užila. Výjimkou byl Táborský, který si pět minut před koncem utkání poranil koleno. Bez cizího zavinění špatně došlápl při zpracování míče nedaleko půlící čáry. Utkání nedohrál a v sestavě jej nahradil Fabián. „Zatím to vypadá dobře, ale to si Zahustel bezprostředně po zranění v Brně myslel taky," komentoval svůj zdravotní stav lehce kulhající Ivo Táborský.
Důvod ke smutku měl i Petr Johana, byť dohrál bez zdravotních komplikací. Jeho trápil pocit viny na jediném inkasovaném gólu. „Chtěl míč z vápna odehrát do bezpečí na Šírla, ale uklouzl jsem a bohužel nabídl zadarmo soupeři šanci," pravil mrzutým hlasem zkušený stoper, který si jinak se všemi rumunskými ataky poradil, ať k boleslavské brance mířily po zemi či vzduchem.

Fanshop banner