Stará garda letos stále bez prohry
Klub

Stará garda letos stále bez prohry

Redakce

Také druhé letošní utkání stará garda FK Mladé Boleslav vyhrála. Po vítězství nad Dolnobousovským SK přesně za týden na umělé trávě Městského stadionu přehrála i mladoboleslavskou Akumu.

Boleslavští veteráni vstoupili do utkání se čtvrtým celkem okresního přeboru svižně a plni elánu. Soupeře během prvních patnácti minut k ničemu nepustili a Kohout dvakrát skóroval po hezkých kombinačních akcích.
Fotbalistům Akumy trvalo dlouho, než našli recept, jak se prosadit proti dobře hrající gardě Mladé Boleslavi. Před hvizdem rozdělujícím poločasy se její zkušení zadáci špatně domluvili na odkopu a z rychlého brejku Akuma snížila na 2:1.

Druhý poločas začal stejně jako první. Stará garda Mladé Boleslavi kontrolovala hru a dostala se do několika zakončení, které ale skončily mimo branku. Soupeř opakovaně hrozil rychlými brejky, které bravurně řešil brankář Pechanec.
Třetí gól do branky Akumy přidal střelecky disponovaný Kohout, když byl na konci vyšachování soupeřovy obrany přihrávkami na jeden dotek, a hlavou tak završil svůj hattrick. Až po té se opět zadařilo Akumě, která z rychlého brejku snížila na rozdíl jednoho gólu.

Sestava FK Mladá Boleslav"SG": Pechanec - Koros, Niklfeld, Zahrádka, Horák - Miller, Sedláček, Vizingr, Mosiurczak - Kohout, Šolc. Střídali Hůlka a Šindelář.

Góly FK Mladá Boleslav"SG": Kohout 3

Rozhodčí: Uhlík

Fanshop banner