Stará garda otočila utkání po prohraném poločase
Klub

Stará garda otočila utkání po prohraném poločase

Redakce

V pondělím podvečeru stará garda Mladé Boleslavi ve svém prvním utkání v novém roce 2011 porazila fotbalový tým z Dolního Bousova. Další utkání hraje v pondělí 24. ledna od 18 hodin na hřišti s umělou trávou v areálu mladoboleslavského Městského stadionu proti SK Akuma Mladá Boleslav.

Utkání se hrálo za husté mlhy, ale ta soupeřům nevadila, aby předváděli od první minuty pohledný kombinační fotbal. Prvních deset minut měli více ze hry Dolnobousovští. Lépe se pohybovali a byli kombinačně přesnější než Boleslavští.
Dva góly, které padly do boleslavské branky, si hráči Dolnobousovského SK vypracovali z rychlých a přesných kombinací. Teprve po obdržených gólech se veteráni Mladé Boleslavi probrali a rozehráli. Převzali iniciativu na své kopačky a před hvizdem rozhodčího dělící utkání na dva poločasy snížil Mosiurczak na 1:2.

Od úvodu druhého poločasu bylo zvát, že mladoboleslavská stará garda chce nepříznivý výsledek změnit. Její fotbalisté se lépe pohybovali, přihrávali přesněji na kopačky spoluhráčů a v porovnání s první půlí zdařileji kombinovali. Góly v dolnobousovské brance na sebe nenechaly dlouho čekat. Dvakrát se trefil Navrátil a jednou Novák, čímž dokonali zasloužený obrat ve skóre.

Sestava FK Mladá Boleslav„SG": Pechanec - Koros, Kamenický, Bobek, Zahrádka - Miller, Sedláček, Novák, Mosiurczak - Vizingr, Navrátil.

Góly: Navrátil 2, Mosiurczak, Novák

Rohodčí: Klain

Fanshop banner