V pondělním ránu odjeli do Podkrkonoší
Klub

V pondělním ránu odjeli do Podkrkonoší

Redakce

Na kondiční soustředění do podkrkonošského Lánova u Vrchlabí odjel prvoligový kádr bez personálních změn. Nikdo nový nepřibyl, nikdo ze stávajících hráčů neodešel.

V pondělním ránu 10. ledna autobus s trenéry a hráči vyrazil z Mladé Boleslavi směrem na sever do Lánova u Vrchlabí. Přibližně po hodině jízdy byli na místě, kde stráví pět příštích dnů. Hned v pondělí absolvovali před obědem výběh do terénu a odpoledne se nastěhovali do posilovny. V úterý hráče čeká běhání na lyžích. Kondiční soustředění potrvá do pátku 14. ledna, kdy se fotbalisté vrátí do Mladé Boleslavi.

První letošní přípravné utkání sehrají v sobotu 15. ledna od 11 hodin na umělé trávě v areálu mladoboleslavského městského stadionu proti třetiligovým Pardubicím.

Pod dohledem trenérů Stannera, Hlouška, Maiera a Třasáka se na jarní sezónu připravuje jednadvacet borců: Šeda, Miller, Kúdela, Procházka, Rolko, Fabián, Kalina, Dimitrovski, Johana, Šírl, Zahustel, Mendy, Sedláček, Kysela, Opiela, Táborský, Řezníček, Volf, Kulič, Chramosta a Janíček, který po operaci menisku zatím trénuje s úlevami a do Lánova neodjel.

Fanshop banner