Pro kalendář i další vánoční dárky do Bolekshopu
Klub

Pro kalendář i další vánoční dárky do Bolekshopu

Redakce

Klubový kalendář pro rok 2011 je výborným tipem na dárek pod vánoční stromeček pro příznivce mladoboleslavského fotbalu, stejně jako další sortiment suvenýrů s vizitkou FK Mladá Boleslav.

Reprezentativní klubový kalendář představuje nejen prvoligové hvězdy, ale i řadu fotbalistů všech věkových kategorií, kteří hrají za FK Mladá Boleslav. Podobně jako kalendáře v předchozích letech bude i ten nejčerstvější pro rok 2011 pravděpodobně rychle vyprodán. Proto by zájemci neměli ani chvilku váhat. Prodává se pouze na dvou místech v Mladé Boleslavi. V Bolekshopu v přízemí jižní tribuny fotbalové arény v areálu Městského stadionu a v knihkupectví Kanzelsberger v obchodním Olympia centru na jičínské výpadovce.

Klubový kalendář pro rok 2011 vytvořili profesionální fotografové Michal Reichstäter a Ondřej Straka z brněnského fotografického studia Dvadva (www.dvadva.cz). Originálně ztvárnění hráči všech generací v ryze fotbalových pozicích jsou zdařilým uměleckým dílem a časem budou i historickým dokumentem pro samotné fotbalisty, jejich příbuzné, známé a fandy.

Fanshop banner