Mikuláš podaroval žáky fotbalové akademie
Klub

Mikuláš podaroval žáky fotbalové akademie

Redakce

V úterním ránu 2. prosince přišel mezi žáky fotbalové akademie při mladoboleslavské 9. základní škole zvané Pastelka Mikuláš s čerty, anděly a plným košem dárků od FK Mladá Boleslav.

Tradiční každoroční akce se zúčastnili fotbalisté prvoligového kádru FK Mladá Boleslav, kteří ještě nedávno sami byli studenty a usedali do školních lavic. Mikulášské dárky malým fotbalistům přinesli Michal Sedláček, Jan Chramosta a Ondřej Zahustel. Doprovázel je manažer klubové komunikace Jiří Koros. Společně s čerty, anděly a Mikulášem prošli čtyři třídy. V každé školákům rozdali nové kalendáře FK Mladá Boleslav na rok 2011 a přidali čokoládové Mikuláše a další cukrovinky. „Děti byly šťastné jako blechy," popsal atmosféru Jiří Koros.
Někteří malí fotbalisté se dokonce našli v kalendáři, protože jejich fotografie jsou součástí originálně pojaté prezentace fotbalového klubu s hráči nejen prvoligovými, ale i dorosteneckými a žákovskými.
„Jsme rádi, že navštěvování fotbalové akademie na Mikuláše je tradicí, která se stále udržuje. Udělalo nám velkou radost, jak se malí fotbalisté těšili na kalendář, v kterém se hledali,"
shodla se trojice mladoboleslavských fotbalistů Sedláček, Chramosta a Zahustel.

Fanshop banner