U křtu klubového kalendáře byl herec Vetchý
Klub

U křtu klubového kalendáře byl herec Vetchý

Redakce

Reprezentativní kalendář FK Mladá Boleslav pro rok 2011 pokřtili kapitán prvoligového týmu Marek Kulič společně se zástupcem firmy Škoda Auto Pavlem Hlaváčem za asistence herce Ondřeje Vetchého alias Jirky Luňáka, trenéra TJ Slavoj Houslice z televizního seriálu Okresní přebor.

Křest klubového kalendáře byl součástí slavnostního večera na závěr fotbalového podzimu. Konal se v jednom ze sálů Cinestar v mladoboleslavském obchodním a zábavním Bony centru ve středečním večeru 1. prosince 2010. Spolu s prvoligovými hráči a vedením FK Mladá Boleslav byli přítomni také představitelé obchodních partnerů FK Mladá Boleslav. Atraktivními hosty byli herci Ondřej Vetchý a Jakub Kohák z aktuálního televizního seriálu s fotbalovou tématikou Okresní přebor. Ondřej Vetchý byl moderátorem celého programu v trvání jednoho poločasu fotbalového zápasu.

Kulturním zpestřením byl taneční souboj skupiny break dance v dresech Slavoje Houslice versus baletek oblečených v barvách FK Mladá Boleslav a také pěvecká vystoupení Báry Dufkové a Martiny Pártlové.
Hlavní zdroj zábavy obstarávaly dialogy Ondřeje Vetchého s osobnostmi přizvanými k mikrofonu. S prezidentem mladoboleslavského fotbalu Josefem Dufkem vzpomínali na setkání při rekreačním fotbalu. „Nikoho tenkrát nezajímalo, kdo s kým a jak hraje, všichni se totiž zajímali jenom o Vetchého," povzdechl si Dufek. „Já je před zápasem všechny v hospodě uplatil panáky," prozradil Vetchý.
S kapitánem mladoboleslavského týmu Markem Kuličem zavzpomínal na časy, kdy hrál v Příbrami a jeho spoluhráči byli Rudolf Otepka a Horst Siegel. „Já Marka poznal v hospodě a jestli umí kopat, jak byl milej při našem tehdejším setkání, tak musí být opravdu výbornej fotbalista," prohlásil Vetchý na Kuličovu adresu a opakovaně v rozverném duchu zdůrazňoval, že Kulič musí být velký fotbalový talent, když stále hraje na nejvyšší profesionální úrovni.
Filmová ukázka z dílu seriálu Okresní přebor barvitě popisující vyhlašování nejlepšího hráče TJ Slavoj Houslice předcházela ocenění nejlepšího hráče letošní podzimní sezóny FK Mladá Boleslav. Zlatou klubovou kopačku od generálního ředitel Jaromíra Šeterleho převzal Lukáš Opiela. A navrch dostal dres nejlepšího hráče TJ Slavoj Houslice Jardy Kužela. Houslickému týmy na oplátku Opiela věnoval svůj mladoboleslavský dres.

V úplném závěru příjemného a veselého středečního večera prezident FK Mladá Boleslav Josef Dufek poděkoval všem, kdo se podíleli na dosavadních sportovních úspěších a kdo stále pomáhá se zajištěním ekonomické stability klubu. Popřál příjemné prožití svátků v závěru letošního roku a vyslovil přání návratu FK Mladá Boleslav do evropského poháru v příštím roce.

Klubový kalendář pro rok 2011 vytvořili profesionální fotografové Michal Reichstäter a Ondřej Straka z brněnského fotografického studia Dvadva (www.dvadva.cz). Na originálně pojatých snímcích jsou v ryze fotbalových pozicích hráči prvoligového týmu společně s hráči mládežnických družstev FK Mladá Boleslav. Veřejnosti kalendář prodávají Bolekshop v přízemí jižní tribuny fotbalové arény v areálu Městského stadionu a knihkupectví Kanzelsberger v obchodním Olympia centru na jičínské výpadovce.

Fanshop banner