V hokejové odvetě padlo dvakrát více gólů
Klub

V hokejové odvetě padlo dvakrát více gólů

Redakce

Pondělní hokejové odvetné střetnutí v porovnání s pátečním duelem bylo dvojnásobně bohaté na góly, přestože brankáři se činili velmi zdatně a spoustu tvrdých i záludných střeleckých pokusů zlikvidovali.

Oba gólmani, Rolko v bílém dresu a Kysela v černém triku, byli dlouho neprůstřelní. Po téměř půlhodině bez úspěšné trefy bílý Šírl nastřelil tyčku Kyselovy branky a z okamžitého protiútoku černý Opiela překonal Rolka. Načež se s góly v Rolkově brance rozsypal pytel.
Teprve za stavu 5:0 pro černé se proti brankáři Kyselovi prosadil kustod Uhlíř. Gól sice nedal hokejkou, ale v tlačenici na brankovišti pravděpodobně kolenem, ale nikdo neprotestoval, takže byl uznaný.
V závěrečné třetině góly padaly střídavě do obou branek, přičemž bílí skóre stáhli na rozdíl jediného gólu. Vyrovnat se jim však nepodařilo. Parta v černých dresech vyhrála o gól především výtečné střelecké formě Procházky, autora čtyř gólů.

Jak padaly góly: 1:0 Opiela, 2:0 Miller, 3:0 Johana, 4:0 Táborský, 5:0 Procházka, 5:1 Uhlíř, 5:2 Kúdela, 6:2 Procházka, 6:3 Skoupý, 7:3 Procházka, 7:4 Kulič, 7:5 Šírl, 7:6 Šírl, 8:6 Procházka, 8:7 Uhlíř.

Sestava mužstva v černých dresech: Kysela - Sedláček, Chramosta, Kúdela, Opiela, Táborský, Johana, Procházka.

Sestava mužstva v bílých dresech: Rolko - Šeda, Kulič, Sedláček, Šírl, který si přivezl na pomoc bratra, Skoupý (masér), Kubíček (masér), Uhlíř (kustod).

Góly: Procházka 4, Opiela 1, Miller 1, Johana 1, Táborský 1 - Uhlíř 2, Šírl 2, Kúdela 1, Skoupý 1, Kulič 1.

Další hokejové utkání v provedení mladoboleslavských fotbalistů se uskuteční až zase za rok před Vánocemi 2011.

Fanshop banner