V liberecké hale Boleslav druhá a Řezníček nejlepším kanonýrem
Klub

V liberecké hale Boleslav druhá a Řezníček nejlepším kanonýrem

Redakce

Halový turnaj Indoor Fotbal Cup v liberecké Tipsport Aréně vyhráli domácí fotbalisté Slovanu Liberec. Druhá byla Mladá Boleslav. Nejvíce gólů v turnaji nastřílel boleslavský Jakub Řezníček.

Turnaj se konal ve středu 24. listopadu 2010 v liberecké Tipsport Aréně. Každé ze šesti utkání se hrálo vždy 2x10 minut s pětičlennými družstvy (1+4). Boleslavští začali těsnou výhrou nad Jabloncem, ale druhé utkání s Libercem prohráli po nepovedeném druhém poločasu. V přímém střetu s vršovickými Bohemians o druhou příčku uspěli drtivým závěrem především přičiněním dvou důležitých gólů Řezníčka, který se tak stal s pěti trefami kanonýrem turnaje.

Sled utkání Indoor Fotbal Cupu

18,00 hodin: FC Slovan Liberec - Bohemians 1905 5:4 (3:3)
Góly
: Breznaník, Kerič, Fleišman, Hauzr, Papoušek - Štohanzl 2, Trubila, Držík

18,30 hodin: FK Mladá Boleslav - FK Baumit Jablonec 4:3 (2:2)
Téměř sedm minut se hrálo bez gólu, než Huber překonal Šedu. Za necelou minutu vyrovnal Procházka a vzápětí se přidal Řezníček po perfektní Šírlově přihrávce. Minutu před přestávkou vyrovnal Vošahlík.
Drzý průnik zakončil ve 13. minutě vedoucím gólem Šírl. Za minutu se přidal Řezníček po Johanově akci. V dalším průběhu Řezníček nastřelil břevno, Táborský překopl prázdnou branku a tak vítězné naděje držel svými zákroky brankář Šeda. V 17. minutě jablonecký Jarolím snížil, ale v poslední minutě tvrdou střelou jen líznul břevno a tak Boleslav těsně vyhrála.
Góly
: Řezníček 2, Procházka, Šírl - Huber, Vošahlík, Jarolím

19,00 hodin: FK Mladá Boleslav - FC Slovan Liberec 2:5 (0:1)
V gólově chudém prvním poločasu ve 3. minutě skóroval liberecký Breznaník a v 8. minutě brankář Bičík napálil břevno Millerovy branky.
Necelé dvě minuty po změně stran liberecké vedení zvýšil Bosančič a v 15. minutě se podruhé prosadil Breznaník. V následujících šedesáti vteřinách Millera překonali Zeman i Štajner. Debakl zmírnili Hadziresič a v předposlední minutě Řezníček.
Góly
: Hadziresič, Řezníček - Breznaník 2, Bosančič, Zeman, Štajner

19,30 hodin: FK Baumit Jablonec - Bohemians 1905 1:5 (0:2)
Góly
: Haurdič - Trubila, Potočný, Držík, Ibragimov, Nešpor

20,00 hodin: FK Mladá Boleslav - Bohemians 1905 4:3 (0:1)
Do utkání vstoupily oba týmy se třemi body a střetly se o druhou příčku v turnaji. Lépe začali Bohemians. Ve 2. minutě Bartek potrestal Sedláčkovu ztrátu míče po Šedově rozehrávce a Boleslavští podruhé v turnaji prohráli první půlku jediným inkasovaným gólem.
Ve 13. minutě Fabián vyrovnal, ale v příštích dvou minutách se prosadili vršovičtí Trubila a Kraus. Závěr však patřil boleslavským fotbalistům a především Řezníčkovi. Nejprve v 17. minutě snížil Sedláček, v předposlední minutě vyrovnal Řezníček z penalty nařízené za své podražení a půl minuty před koncem opět Řezníček nekompromisně prostřelil soupeřova brankáře.
Góly
: Řezníček 2, Fabián, Sedláček - Bartek, Trubila, Kraus

20,30 hodin: FC Slovan Liberec - FK Baumit Jablonec 4:2 (4:0)
Góly
: Breznaník, Papoušek, Martan, Bosančič - Vošahlík, Norek

Konečné pořadí Indoor Fotbal Cupu

1.FC Slovan Liberec 3 0 0 14:8 9

2.FK Mladá Boleslav 2 0 1 10:11 6

3.Bohemians 1905 1 0 2 12:10 3

4.FK Baumit Jablonec 0 0 3 7:13 0

Střelci turnajových gólů:

5 - Řezníček (Boleslav), 4 - Breznaník (Liberec), 3 - Trubila (Bohemians), 2 - Štohanzl (Bohemians), Držík (Bohemians), Papoušek (Liberec), Vošahlík (Jablonec), 1 - Kerič (Liberec), Bosančič (Liberec), Fleišman (Liberec), Hauzr (Liberec), Zeman (Liberec), Štajner (Liberec), Procházka (Boleslav), Šírl (Boleslav), Fabián (Boleslav), Sedláček (Boleslav), Hadziresič (Boleslav), Huber (Jablonec), Jarolím (Jablonec), Haurdič (Jablonec), Norek (Jablonec), Potočný (Bohemians), Ibragimov (Bohemians), Nešpor (Bohemians), Bartek (Bohemians), Kraus (Bohemians).

Fanshop banner