Bolek si popovídal s Janem Kyselou
Klub

Bolek si popovídal s Janem Kyselou

Redakce

V sobotním podvečeru 20. listopadu při loučení s letošní fotbalovou sezónou bude pro fandy pochopitelně připravený tištěný zpravodaj Bolek se záplavou důležitých i zábavných informací.

Přečtou si, jak první polovinu Gambrinus ligy hodnotí generální ředitel FK Mladá Boleslav Jaromír Šeterle a co si před ligovým zápasem myslí trenéři Karel Stanner (Boleslav) a Michal Petrouš (Slavia).
Největší prostor téměř na dvou stranách zabírá povídání s Janem Kyselou, mladoboleslavským odchovancem, který se do mužstva vrací po opakovaně bolestivém zranění kotníku.
Nechybí módní gilotina Lucie Šilhánové, velký plakát hráče, tentokrát Tomáše Fabiána, a představení fotbalové legendy Františka Šichty v rozhovoru s Josefem Donátem. Bolek dále nabídne statistické údaje ze vzájemných střetů boleslavských a slávistických fotbalistů, soupisky FK Mladá Boleslav a SK Slavia Praha, aktuální tabulky Gambrinus ligy i ČFL, podzimní tabulky dorosteneckých a žákovských družstev, zpravodajství z utkání juniorky i Gambrinus ligy, pozvánky na charitativní koncert v Kosmonosech, jehož se zúčastní boleslavští fotbalisté, a na halový fotbalový turnaj v liberecké Tipsport aréně, který se pod názvem Indoor Fotbal Cup uskuteční za účasti týmů FK Mladá Boleslav, Bohemians 1905, FC Slovan Liberec a FK Baumit Jablonec.

Fanshop banner