Stanner byl na jihu Čech spokojený
Klub

Stanner byl na jihu Čech spokojený

Redakce

Boleslav předvedla o poznání efektivnější fotbal než Budějovice, což si pochvaloval boleslavský kouč Stanner a uznal i jihočeský trenér Šilhavý.

Boleslavský trenér Karel Stanner při hodnocení utkání před novináři připomněl, že i když jeho tým vyhrál, tak do utkání nevstoupil přesvědčivě. „Soupeř nás v úvodu zatlačil, protože jsme hráli daleko od protihráčů. Postupem času jsme se však zlepšovali a i když naše kombinace byla občas kostrbatá, produktivita byla dobrá. Z gólových situací jsme dali tři góly a Řezníček mohl ještě přidat čtvrtý. Jsem spokojený," řekl Karel Stanner, který si posteskl, že venku hrají boleslavští hráči mnohem zodpovědněji v obraně, než na domácím hřišti, kde sice střílejí hodně gólů, ale také jich hodně inkasují.

Smutný českobudějovický trenér Jaroslav Šilhavý sportovně uznal kvality soupeře. „Opiela a Kulič ukázali, jak je fotbal krásný a jednoduchý, když se umí. Z prvních dvou střel na naši branku jsme prohrávali nula dva. Domnívám se, že jsme nebyli horší v kombinaci ve středu pole ani v nasazení, ale soupeř nám dal lekci z produktivity. O přestávce jsme věřili, že s výsledkem ještě něco uděláme, ale když jsme z brejku potřetí inkasovali, už to bylo složité," řekl k utkání Jaroslav Šilhavý.

Fanshop banner