Stanner: Postoupili jsme zaslouženě
Klub

Stanner: Postoupili jsme zaslouženě

Redakce

Boleslavští splnili očekávání, když přes druholigového soupeře postoupili do pohárového čtvrtfinále, byť už podruhé po penaltovém rozstřelu. Stanner boleslavský tým pochválil za touhu po postupu.

Hodnocení trenérů bezprostředně po boleslavském utkání byla stručná. „Jsem spokojený s postupem i celkovým výkonem mužstva. Všichni hráči udělali maximum, mužstvo táhlo za jeden provaz a odměnou mu byly tři góly. Jak jsme zklamali výkonem i výsledkem v Sokolově, tak v odvetě byla naše převaha zřejmá a vítězný výsledek odpovídal dění na hřišti. Tentokrát jsme byli jasně lepším mužstvem a domnívám se, že jsme postoupili zaslouženě," prohlásil boleslavský kouč Karel Stanner.

Sokolovský kolega, někdejší reprezentant Radoslav Látal postup Boleslavi nezpochybnil ani jedním slovem a sportovně šťastnějšímu soupeři poblahopřál: „Snažili jsme se Boleslavi postup zkomplikovat. Přijeli jsme co nejpozději inkasovat, což se nám nepovedlo, ale dotáhli jsme náš souboj alespoň do penaltového rozstřelu. Boleslavi blahopřeji k postupu," pravil sokolovský trenér Radoslav Látal.

Fanshop banner