Bolek si povídal s nejvěrnějším
Klub

Bolek si povídal s nejvěrnějším

Redakce

Při ligovém utkání v první listopadové neděli FK Mladá Boleslav - 1.FC Slovácko se fotbaloví příznivci můžou těšit na svůj oblíbený zpravodaj. Bolek přináší spoustu zajímavých informací, statistik a fotografií.

Ústřední postavou zpravodaje je brankář Miroslav Miller, který si zanedlouho připomene desáté výročí podpisu smlouvy s mladoboleslavským klubem, což byl pochopitelně důvod k rozhovoru a vzpomínání.
Čtenáři na stránkách zpravodaje dále najdou aktuality s klubového dění, informace o soupeři ze Slovácka, názory trenérů Karla Stannera (Boleslav) a Miroslava Soukupa (Slovácko), osobní vyznání ze vztahu k boleslavskému fotbalu od předsedy představenstva společnosti Škoda Auto Winfrieda Vahlanda, který zdárně provedl čestný výkop předchozího domácího utkání s Plzní, i od šéfa odborů Kovo ve Škoda Auto Jaroslava Povšíka, pozvánky na ligové utkání do Českých Budějovic a domácí odvetu pohárového osmifinále proti Baníku Sokolov, módní gilotinu Lucie Šilhánové, vzpomínku Josefa Donáta na Františka Ulče, informace o juniorce v ČFL, rozlosování Gambrinus ligy, statistiky, tabulky, postřehy, reklamy a velký plakát boleslavského útočníka Jana Chramosty i s podpisem.

Fanshop banner