Trenéři považovali remízu za spravedlivou
Klub

Trenéři považovali remízu za spravedlivou

Redakce

Přestože Boleslav měla více vyložených šancí, na tři body nedosáhla. Protáhla svoji ligovou neporazitelnost na devět utkání v řadě, ale neprolomila čtyřletou mizerou bilanci s Jabloncem.


Boleslavští v posledních sedmi ligových zápasech s Jabloncem totiž nevyhráli. „První poločas z naší strany nebyl dobrý, měli jsme problémy v obranné činnosti a soupeři dovolili častou střelbu," řekl po nerozhodném zápase s Jabloncem boleslavský kouč Karel Stanner. „I když jsme měli dobrý vstup a dali brzo gól, tak jsme bohužel zanedlouho dostali nešťastný vyrovnávací a byli jsme nakonec rádi, že poločas skončil nerozhodně. Druhý poločas jsme se zlepšili a byli blíže vítěznému gólu než soupeř. Přesto si myslím, že utkání skočilo spravedlivou remízou a bod pro každého je zasloužený," dodal Karel Stanner.

Jablonecký trenér František Komňacký slova kolegy potvrdil: „Asi to opravdu dnes bylo na remízu. Chtěli jsme vyhrát a dotáhnout se v tabulce na Boleslav, ale proti dobrému soupeři se nám to nepovedlo. Boleslav měla větší příležitosti, než my, proto bod musíme brát. Špatně jsme začali a otáčet zápas proti soupeři, který má tak kvalitní přechod do útoku jako Boleslav, je moc těžké. V druhé půli náš tlak už nebyl o čistých šancích." František Komňacký přiznal, že k zisku alespoň jednoho bodu Jablonci pomohlo, když po nečekaně časně inkasovaném gólu jeho svěřenci brzo a šťastně vyrovnali.


Fanshop banner