Stanner: Hráči by se měli nad sebou zamyslet
Klub

Stanner: Hráči by se měli nad sebou zamyslet

Redakce

Po famózním ligovém výkonu, který vyústil ve výhru nad Plzní, předvedlo boleslavské mužstvo trapný pohárový výkon a rozdílem třídy prohrálo v Sokolově.

Boleslavský trenér Karel Stanner byl po utkání před novináři velmi stručný: „Gratuluji Sokolovu k zaslouženému vítězství. Z naší strany není co hodnotit, výsledek odpovídá předvedenému výkonu. Hráči si musí sami srovnat, co na hřišti odevzdali a jestli do mužstva reprezentující boleslavské barvy vůbec patří."

Sokolovský Radoslav Látal zářil spokojeností. „Do utkání jsme vstoupli špatně a dostali se pod tlak.Do přestávky se nám povedl jeden brejk a druhý poločas jsme hráli už lépe. Dařili se nám brejky, na které jsme spoléhali, a podařilo se nám vstřelit dva góly."

Prohrané utkání v Sokolově je teprve polovina osmifinále Ondrášovka cupu. Odveta v Mladé Boleslavi se hraje za dva týdny. A bude velmi náročná. „Třígólová ztráta se bude těžko dohánět, ale pokusíme se o to," zní z boleslavské kabiny, byť jen tenkým hláskem. „V Boleslavi nás čeká těžká odveta. Víme o kvalitách soupeře, bude to v Boleslavi hodně těžké," poznamenal sokolovský Radoslav Látal.

Fanshop banner