V poločasové soutěži - vouchery na hory
Klub

V poločasové soutěži - vouchery na hory

Redakce

Pobytové vouchery ve Špindlerově Mlýně jsou připraveny pro vítěze poločasové soutěže při utkání 13. kola Gambrinus ligy FK Mladá Boleslav - FC Viktoria Plzeň v sobotu 23. října od 18,20 hodin ve fotbalové aréně na mladoboleslavském Městském stadionu.

Partnerem poločasové soutěže při ligovém utkání je společnost HOTELONLINE.CZ a o ceny budou vylosovaní diváci střílet v penaltovém rozstřelu.

1. cena Pobytový voucher pro 2 osoby ve Špindlerově Mlýně v Hotelu Palace Club v hodnotě 19.000,- Kč

2. cena Pobytový voucher pro 2 osoby ve Špindlerově Mlýně v Hotelu Palace Club v hodnotě 6.000,- Kč

3. cena Pobytový voucher pro 2 osoby ve Špindlerově Mlýně v Hotelu Palace Club v hodnotě 5.000,- Kč

Hotel Palace Club ***

Hotel s dlouholetou tradicí a překrásným výhledem, je umístěn nad centrem města. Hotel Palace Club je vzdálen cca 200 metrů od sjezdovky Krakonoš, která je spojnicí se skiarealem Sv. Petr. Skiareal Medvědín je vzdálen cca 800m. Ke sjezdovkám Krakonoš a Sv. Petr se dostanete pohodlně na lyžích. Zastávka skibusu je vzdálena 400m od hotelu.
GPS: 50°43'39.88"N 15°36'40.42"E

Hotel Palace Club, přechodně známý jako Dukla, postavený již roku 1927, nabízí možnost, jak příjemně strávit dovolenou, využít velké množství služeb po celý rok či uspořádat školení, kongres, setkání a oslavy nejrůznějšího charakteru.

Hotel poskytuje ubytování ve 32 dvoulužkových komfortních pokojích s možností 1-2 přistýlek, 2 apartmánech a 2 apartmánech Lux.
Prostorné pokoje jsou vybaveny sprchou nebo vanou, toaletou a TV/SAT.
Celková kapacita hotelu včetně přistýlek je 80 lůžek.
Pokoje jsou rozloženy na 3 patrech a 3 mezipatrech.

Hostům je k dispozici hotelová restaurace, lobby bar s bezplatnou WI-FI, salonek, recepce, whirlpool a sauna, lyžárna, výtah, malý dětský koutek s hračkami, kulečník, šipky, parkoviště. Příjemné posezení nabízí v letních měsících hotelová terasa.

Fanshop banner