Bolek představí Toleskiho a pancéřovanou limuzínu
Klub

Bolek představí Toleskiho a pancéřovanou limuzínu

Redakce

Pro sobotní ligové utkání FK Mladá Boleslav - FC Viktoria Plzeň připravil klub Bolkův zpravodaj opět v exkluzivním časopiseckém formátu a s tradiční nabídkou informací a zajímavostí z fotbalového dění.

Nabízí velký rozhovor s makedonským útočníkem Goce Toleskim, plakát s podpisem Ivo Táborského, zprávu o střeleckých úspěších australského kanonýra Kerema Buluta na dorosteneckém mistrovství Asie, aktuální názory trenérů Karla Stannera (Mladá Boleslav) a Pavla Vrby (Viktoria Plzeň), vyznání Ondřeje Dvořáka z klubu mladoboleslavských fanoušků.

Nefotbalovým zpestřením je módní gilotina Lucie Šilhánové a představení pancéřované limuzíny ZIL 115, kterou jeho současný vlastník František Havlíček přiveze v sobotním podvečeru ukázat všem divákům fotbalového utkání.

Čtenáři na stránkách zpravodaje najdou nezbytné fotbalové statistiky, zajímavosti a tabulky ČFL i Gambrinus ligy. Pamětník Josef Donát představí legendu mladoboleslavského fotbalu Mílu Kubelku. Nechybí pozvání k zájezdu na venkovní ligové utkání v Jablonci a připomenutí termínů pohárového dvojzápasu v osmifinále Ondrášovka cupu.

Fanshop banner