Před sobotním fotbalem zdarma pivo a vepřové na rožni
Klub

Před sobotním fotbalem zdarma pivo a vepřové na rožni

Redakce

Sobotní utkání 13. kola Gambrinus ligy FK Mladá Boleslav - FC Viktoria Plzeň je bez nadsázky událostí podzimní sezóny. Boleslavští neprohráli sedm zápasů v řadě, Plzeňští dokonce nenašli přemožitele ve všech dosavadních dvanácti podzimních duelech.

Jedinečnosti fotbalového utkání odpovídá i doprovodný program, kterým klub chce svým příznivcům znásobit prožitek z přímé účasti.
Od 16,30 hodin až do chvíle výkopu, který je v 18,20 hodin, se bude zdarma čepovat pivo a společnost Hotelonline.cz připravý vepřovou pochoutku a klobásky přímo z otevřeného ohniště.
Pozdní odpoledne v areálu Městského stadionu zpestří hudební produkce Marka Šrajera, autogramiáda fotbalistů, přehlídka nových vozů Škoda a výjimečná veřejná prezentace unikátní pancéřované limuzíny ZIL 115, ve které se v komunistickém Sovětském svazu vozil šéf tajné služby KGB a generální tajemník UV KSSS Jurij Vladimirovič Andropov.

Osobní vůz ZIL 115 byl vyrobený v roce 1981 v limitované sérii 170 kusů. Má benzinový osmiválcový motor o obsahu 6,5 litru a automatickou převodovku. Maximální rychlost 200 km/hodině. Je pancéřovaný a tudíž neprůstřelný běžnými pěchotními zbraněmi. Proto váží 3,6 tuny. Vozy se vyráběly pro potřeby státníků komunistického bloku a dodnes některé jezdí například na Kubě, v Číně, Koreji a dalších postkomunistických státech. V Česku jediný exemplář, kterým prokazatelně jezdil J.V.Andropov, vlastní František Havlíček, jednatel firmy Havex auto, což je jeden z významných obchodních partnerů FK Mladá Boleslav.

Fanshop banner