Za hudbu a zpravodajství peněžní pokuta
Klub

Za hudbu a zpravodajství peněžní pokuta

Redakce

Disciplinární komise ČMFS potrestala FK Mladá Boleslav pokutou ve výši pěti tisíc korun českých. Důvod? Pouštění hudby ve chvílích přerušené hry a výroky moderátora o přestávce při utkání Gambrinus ligy.

Na řádné jednání disciplinární komise ČMFS ve čtvrtečním odpoledni 14. října 2010 byli přizváni z FK Mladá Boleslav sportovní ředitel Ladislav Minář a manažer komunikace Jiří Koros, aby podali vysvětlení k výtkám technického delegáta Jaromíra Sovy. Ten do oficiálního zápisu o utkání 11. kola Gambrinus ligy FK Mladá Boleslav - Bohemians 1905 uvedl písemné výhrady k výkonu moderátora Jiřího Korose. „Nelíbilo se mu, že jsem pouštěl hudbu ve chvílích přerušené hry a že jsem informoval mladoboleslavskou sportovní veřejnost o přestávce utkání, že na bodových ztrátách boleslavských juniorů v ČFL na Střížkově a dorostenců v České spořitelně lize proti Teplicím se rozhodujícím způsobem v neprospěch Mladé Boleslavi podepsali jednostrannými výroky rozhodčí," upřesnil Jiří Koros.
Členové disciplinární komise si pozorně poslechli vysvětlení sportovního ředitele Mináře i manažera komunikace Korose, načež klubu napařili výše zmíněnou pětitisícovou pokutu. Zákaz zpravodajství o přestávkách ligových utkání ani pouštění hudby v přerušené hře však nevyřkli pro utkání v Mladé Boleslavi ani na jiných hřištích, kde se tak také děje, ale techničtí delegáti o tom nepíší...

Fanshop banner