Remízový přátelský zápas
Klub

Remízový přátelský zápas

Redakce

Trenér Pechanec juniorům zpestřil říjnovou přípravu naplánováním přátelského utkání v Praze se soupeřem, kterého v boji o mistrovské body jasně porazili.

Boleslavští v 6. kole ČFL na domácím hřišti žižkovského soupeře porazili 4:0 góly. Tehdy se dvakrát trefil Synek, po jednom gólu přidali Hadziresič a Volf. V druhém říjnovém úterý přátelský duel skončil bez vítěze a přesnou mušku z předchozího utkání zopakoval jen Volf. Po celých devadesát minut předváděli hráči obou týmů svižný fotbal a zvláště boleslavským se povedla řada dobrých kombinačních akcí.

Úvodní gól utkání dali Žižkovští. V 15. minutě po trestném kopu proletěl míč ke vzdálenější tyči Michňovy branky a Chlumecký ho snadno doklepl do branky - 1:0. Boleslavští skóre srovnali až v předposlední minutě poločasu. Pěknou akci završil po Volfově centru z pravé strany Ščuk umístěnou střelou - 1:1.

Druhý poločas začali lépe boleslavští fotbalisté. V 56. minutě Michňův dlouhý odkop Volf prvním kontaktem povedeně zpracoval a druhým přesně poslal do žižkovské branky - 1:2. V 60. minutě Žižkovští využili rychlého brejku k vyrovnání Dočekalem - 2:2.

Sestava FK Mladá Boleslav"B" v I. poločasu: Michňa - Svoboda, Zbrožek, Mrvík, Horák - Dolinajec, Ščuk, Tvaroha, Dudka - Hadziresič, Volf.

Sestava FK Mladá Boleslav"B" v II. poločasu: Michňa - Kozma, Svoboda (65. Tvaroha), Zbrožek, Horák - Dolinajec, Ščuk (65. Schubert), Hadziresič, Dudka (65. Mach) - Synek, Volf.

Góly: 15. Chlumecký, 60. Dočekal - 44. Ščuk, 56. Volf

Fanshop banner