Dorostencům ukradli výhru rozhodčí
Klub

Dorostencům ukradli výhru rozhodčí

Redakce

Blízko byli boleslavští dorostenci druhému podzimnímu vítězství a vytouženým třem bodům z domácího hřiště. V posledních minutách utkání jim je ukradl rozhodčí Jaroslav Bílek.

Boleslavští začali s chutí. Po spolupráci Honce s Hruškou zakončil akci Soukup, ale pozorného teplického brankáře nepřekvapil. Na druhé straně se gólman Luksík dostal do stresové situace, když před dobíhajícím soupeřem zkrotil míč až na druhý pokus. V 18. minutě Privarovu střelu zlikvidoval u tyče teplický brankář.
Ve 27. minutě vybojoval Hruška na polovině hřiště míč, rozehrál akci vlevo na Privaru, který se zbavil dvou protihráčů a přesně vystřelil k tyči - 1:0.

Ve 35. minutě po Tvrdého centru a Soukupově hlavičce Hruškovu střelu zablokovali obránci. V závěru poločasu Boleslavští přežili teplický trestný kop.

Vstup do druhého poločasu se boleslavským dorostencům vydařil. V 56. minutě Tvrdého centr z pravé strany u vzdálenější tyče hlavou usměrnil Privara - 2:0.
V 60. minutě se ocitl míč potřetí za zády teplického brankáře Karabiny. Přestože se tak stalo přičiněním vlastního hráče, rozhodčí regulérní gól nepochopitelně neuznali kvůli vymyšlenému ofsajdu...
Následoval urputný boj od vápna k vápnu. Spolupráci Honce s Tvrdým zakončil Soukup nepřesně. Teplický útok skluzem za cenu rohu zastavil Sedláček. Podobně boleslavskou branku uchránil Mižič.

Zdánlivě rozhodnutý zápas vyvrcholil těžko pochopitelnou ztrátou bodů. V 90. minutě byl Sedláček u postranní čáry atakován soupeřem, který upadl a pomatený asistent sudího signalizoval faul ve prospěch Teplických. Ti se trestným kopem dostali před boleslavskou branku a v nastalém zmatku Ivasko protlačil míč za Luksíkova záda - 2:1. Než uplynul nastavený čas, stihli Tepličtí po boleslavské rozehrávce získat míč a nakopnout ho před branku, kde si v souboji s brankářem Luksíkem vynutili na nepřesném rozhodčím Bílkovi penaltu. Teplický kapitán Lácha ji proměnil ve vyrovnávací gól - 2:2.

Sestava FK Mladá Boleslav: Luksík - Honc, Hošťálek, M.Šťastný, Láncz - Tvrdý, Mižič, Sedláček, Sooukup - Privara, Hruška.

Góly: 27. a 56. Privara - 90. Ivasko, 90.+1. Lácha (pokutový kop)

ŽK: Hošťálek, Sedláček, Privara - Poláček

Rozhodčí: Bílek - Vlasjuk, Mansour

Diváků: 100

Fanshop banner