Bolek představuje Šírla v rytířské zbroji
Klub

Bolek představuje Šírla v rytířské zbroji

Redakce

Fotbalový zpravodaj Bolek vydaný speciálně k utkání 11. ligového kola FK Mladá Boleslav - Bohemians 1905 nabízí opět potřebnou a originální dávku informací a zajímavostí pro fotbalové fanoušky.

Titulní fotografie napoví, že uvnitř se představí Radek Šírl, který do Mladé Boleslavi v září přestoupil z ruského Petrohradu. Text původního rozhovoru doplňuje originální fotografie fotbalisty ve zbroji středověkého rytíře. Zda z vojska ruského cara či českého krále, ponecháme na fantazii každého ze čtenářů.
Na stránkách dovedně zpracovaných grafičkou Martinou Ulmanovou z Perfecta printu fotbaloví příznivci dále najdou rozhovory s trenéry Karlem Stannerem (MB) a Pavlem Hoftychem (Bohemians), aktuality z mladoboleslavského i vršovického klubu, fotbalové statistiky, referáty z mistrovských utkání Gambrinus ligy, Ondráškovka cupu a ČFL, informace pro fanoušky o poločasové soutěži i zájezdu na fotbal do Hradce Králové, módní gilotinu Lucie Šilhánové, interwiev s technickým ředitelem FK Mladá Boleslav Alešem Jurankou, vzpomínku na legendu boleslavského fotbalu Slávka Rybáka, velký plakát s podpisem obránce Václava Kaliny, vyznání ze vztahu k fotbalu primátora Mladé Boleslavi Raduana Nwelatiho, tabulky dorosteneckých i žákovských soutěží, kompletní rozlosování Gambrinus ligy a spoustu lákavých komerčních upoutávek.

Fanshop banner