Bolek nabízí povídání s Opielou a plakát s Mendym
Klub

Bolek nabízí povídání s Opielou a plakát s Mendym

Redakce

Fotbalový zpravodaj Bolek vydaný k utkání 9. ligového kola FK Mladá Boleslav - FK Teplice hraném v neděli 19. září nabízí příznivcům mladoboleslavského fotbalu nejaktuálnější informace a zajímavosti.

Čtenáři ve zpravodaji najdou povídání se slovenským záložníkem Lukášem Opielou, který je jedním ze tří mladoboleslavských fotbalistů, jež odehráli všech 720 minut v dosavadních osmi podzimních mistrácích, vyznání šéfa místního dopravního podniku Marka Džuvarovského z dlouholeté přízně k mladoboleslavskému klubu, vzpomínání Josefa Donáta na aktivní kariéru Petra Poláka. Na velkém plakátu s podpisem je francouzský halv Alexandre Noël Mendy.
V předzápasových rozhovorech trenéři Karel Stanner (Boleslav) a Jiří Plíšek (Teplice) mluví o přednostech soupeřů a také o svém přátelství. Samozřejmě nechybí informace k poločasové soutěži, zajímavosti archivní a statistické z ligových soubojů Mladé Boleslavi s Teplicemi, aktuální tabulky Gambrinus ligy a ČFL, fotky ze svatby Adriana Rolka i představování čerstvé posily Radka Šírla z ruského Petrohradu, módní gilotina Lucie Šilhánové, fejeton fandy Bolka a také pozvání k zájezdu na Spartu a pro rodiče s talentovanými chlapci k náboru malých fotbalistů.

Fanshop banner