Utkání skončilo plichtou, i když na ni nehráli
Klub

Utkání skončilo plichtou, i když na ni nehráli

Redakce

Kvalitnímu duelu o druhé místo aktuálního pořadí Gambrinus ligy scházely k dokonalosti góly. Nepadaly do žádné branky, přestože o ně aktéři usilovali do poslední vteřiny hry.

„Viděli jsme dramatické utkání, které skončilo bez gólů, přestože se je obě mužstva snažila dát," řekl boleslavský kouč Karel Stanner na úvod hodnocení utkání Olomouc - Boleslav 0:0. „První půli jsem nastřelili tyč a domácí nedali také jednu velkou šanci. V druhém poločasu nás domácí přitlačili, ale šance nedali. Pro nás bylo těžké se dostat do šancí a s remízou jsme spokojení. Nechtěli jsme hrát na nula nula a usilovali o vstřelení gólu, ale kvalita soupeře byla taková, že se nám to nepodařilo. Kdyby jsme jenom bránili, bod by jsme neuhájili. Proti velmi dobrému soupeři nás remíza těší a jsem spokojený, že hráči odevzdali poctivý výkon," dodal Karel Stanner.

Olomoucký trenér Zdeněk Psotka nebyl s bodem tolik spokojený jako jeho boleslavský protějšek, ale nedával to před novináři najevo. „V prvním poločasu se nám dařil způsob hry, který jsme chtěli hrát, ale nedohrávali jsme akce střelbou. Druhý poločas už nebyl z naší strany tak povedený, jako první. Nedostávali jsem se do takového souvislého tlaku jako proti soupeřům v předchozích zápasech. Boleslavští k našim hráčům dobře přistupovali a prokázali, že kvalitu mají," pravil Zdeněk Psotka a prozradil, že mladý Navrátil byl po zápase zcela zdrcený z toho, že dvakrát netrefil prázdnou boleslavskou branku a zhatil tak svému týmu zisk tří bodů.

Fanshop banner