Přišel záložník Delič z Černé Hory
Klub

Přišel záložník Delič z Černé Hory

Redakce

V poslední srpnový den přestoupil do FK Mladá Boleslav čtyřiadvacetiletý záložník Ivan Delič z FK Buducnost Podgorica. V týdnu začne s mužstvem Karla Stannera trénovat a premiéru v boleslavském dresu si pravděpodobně odbude při sobotním přátelském utkání v Hannoveru.

Ivan Delič je černohorské národnosti a čtyřiadvacáté narozeniny oslavil v letošním únoru. Za dospělý tým FK Buducnost Podgorica v nejvyšší lize Černé Hory debutoval v roce 2005 a od té doby si připsal 127 startů a nastřílel 20 gólů. Za černohorskou reprezentaci jednadvacetiletých odehrál jedno utkání. V mladoboleslavském kádru rozšíří konkurenci na pozici ofenzivních středopolařů.

FK Buducnost Podgorica, odkud Ivan Delič do mladoboleslavského klubu přestoupil, patří k předním celkům černohorské Prvé ligy. Předchozí dva ročníky skončil druhý, na konci ročníku 2007/08 slavil mistrovský titul. Letos ve finále černohorského poháru prohrál s Rudarem Pljevlja. Klubovými barvami jsou modrá a bílá, dresy mají svislé modré a bílé pruhy, tedy stejné jak mladoboleslavský klub.

Fanshop banner