Soustředění – Sedmihorky – den čtvrtý
Klub

Soustředění – Sedmihorky – den čtvrtý

Redakce

A máme tu středu. Opět jsme začali den kratičkým výběhem před snídaní, aby nám lépe chutnalo. Sluníčko už svítilo, i když jsme vyběhli v sedm hodin ráno. Snad jen Ondra by si po ránu přál teplejší počasí.

Dopolední trénink jsme strávili celý s balonem na noze. Nohejbálek na závěr byl prima.

K obědu jsme měli rýži s krůtím masem a na závěr zase ovoce. Dnes to bylo hroznové víno. Po obědě nás čekala masáž. Trenéři dělali, co mohli, ale na některé se bohužel nedostalo, tak si to užijí zítra. Docela nám to pomohlo, ale i tak nohy už začínají pomalu bolet. Někteří sotva chodíme, ale tréninky nevypouštíme ani náhodou. To by nám trenér dal. Ráno přijeli naši mladší kolegové z Boleslavi, tak jim pomáháme se vším, co potřebují. Můžete být na nás pyšní. Trenéři jsou.

Odpoledne jsme měli kombinaci v trojicích spojenou se střelbou. Až na prvních deset minut, kdy jsme se moc nesoustředili, byl trénink naprosto v pořádku a trenér neskrýval své nadšení.

Po svačině jsme se převlékli do dresů a čekal nás přípravný dvojzápas s přípravkou Mnichova Hradiště. Zápasy jsme jasně vyhráli. Hlavně jsme do nich ale přenesli vše, co jsme dnes trénovali.

Unaveni jsme snědli večeři - guláš s knedlíkem - a v osm večer jsme už spali.

Fanshop banner