Johana proti Štajnerovi se asi nepostaví
Klub

Johana proti Štajnerovi se asi nepostaví

Redakce

Utkání 7. kola Gambrinus ligy FK Mladá Boleslav - FC Slovan Liberec se hraje v neděli 29. srpna od 17 hodin na Městském stadionu v Mladé Boleslavi. Utkají se mužstva ze třetí a desáté příčky ligové tabulky, mezi kterými je rozdíl pouhých tří bodů v boleslavský prospěch.

S největší pravděpodobností do utkání nezasáhne Petr Johana, dnes boleslavský a před lety liberecký stoper. Na střety s někdejšími spoluhráči Janem Nezmarem a Jiřím Štajnerem se těšil, ale kvůli svalovému zranění hrát nemůže.
Liberečtí fandové hodně spoléhají na Jiřího Štajnera a boleslavští diváci se jistě také těší na tohoto Bundesligou zoceleného hráče Slovanu Liberec a české reprezentace.

„Štajner je podobný hráč, jakým je například Horváth. Umí hrát fotbal, veřejností je vnímán jako fotbalový bohém, situace na hřišti i v životě řeší podle sebe a mnohdy tak originálně, že jej za to fandové milují. Zároveň je postrachem soupeřů. Speciálně se na jeho hlídání nesoustředíme, ale všichni boleslavští hráči musí být připravení, aby jim nevyvedl nějakou kulisárnu," prohlásil boleslavský trenér Karel Stanner, který se může opřít o momentálně dobrou formu většiny hráčů svého týmu, což potvrdili v předchozím domácím vítězném utkání proti Baníku Ostrava.
Společně s Johanou jsou na marodce Jan Kysela a Ondřej Zahustel. Všichni ostatní hráči by měli být zdravotně v pořádku. Což platí i o Ondřeji Kúdelovi, který po vyléčení svalových obtíží už hrál za juniorský tým.

Fanshop banner