Soustředění – Sedmihorky – den třetí
Klub

Soustředění – Sedmihorky – den třetí

Redakce

A je tady úterý. Další náročný den. Trenér nám dnes odpustil ranní výběh, tak jsme si mohli trošku pospat, Až na toho Dáňu. To je naše ranní ptáče a vesele vzbudil i trenéry.

Po snídani jsme trénovali na hřišti střelbu. Trénink nás všechna bavil, což ocenil hlavně trenér Mašek, který byl naším přístupem nadšen a u něj neobvykle nás i pochválil. O to víc nám chutnal oběd, kdy jsme si dali rybu s bramborami a malý dezert v podobě pudinku se šlehačkou.

Odpoledne nás čekal velký zápas - Španělsko versus Výběr světa!!!

Španělsko:

Casillas /Kuba/ - Ramos /Maty N./, Pique /Adam/, Puyol /Radek/ - Xabi Alfonso /Páťa/, Alfredo di Stefano /trenér Novák/, Xavi /Jirka/ - Villa /Maty Ch./, Pedro /Matěj/, Torres /Dáňa/

Výběr světa:

Čech /Honza/ - Evra /Šimon/, Terry /Ondra/, Dani Alvez /Filip/ - Messi /Michal/, Masopust /trenér Mašek/, Rooney /Valentýn/, Ibrahimovič /Séba/, Eto'o /Lukáš C./, Ronaldo /Lukáš M./

Pozn. Trenérům vyrazil dech Šimonův fotbalový vzor. George Best by opravdu vzhledem ke své životosprávě nebyl tím správným příkladem pro všechny, tak si Šimon, ač velmi zklamán zvolil jiného fotbalistu.

Nehledě na výsledek kluci předváděli výkon svých fotbalových vzorů a svou bojovností některé z nich i předčili. Po hodině a půl fotbalu byli naštvaní, že byl zápas ukončen. O bojovnost všech svědčí otisk jedné z kopaček na Kubově bradě.

Po svačině nás čekala třetí fáze - skákání přes švihadla. Tentokrát nás všechny Kuba opět překvapil. A to v tom nejlepším smyslu slova. Skoro pokaždé se dostal do finále. Po hodince skákání jsme byli zklamaní, že už končíme. Ten čas tady strašně rychle utíká.

Rychle na večeři - rýže a maso na žampionech - a rychle do postelí !!! V půl deváté jsme už všichni sladce spali. I trenéři !!!

Fanshop banner