Soustředění – Sedmihorky – den druhý
Klub

Soustředění – Sedmihorky – den druhý

Redakce

Tak a máme tady druhý den. Po budíčku v 7.00 hodin jsme si dali kratičký výběh lesem, aby nám chutnala snídaně - švédské stoly. Nacpat jsme se ovšem moc nemohli, snad jen trenéři.

Po snídani jsme zamířili k dopolednímu tréninku. Trénovali jsme rychlost s míčem a také jsme si zkusili krátké sprinty s medicimbalem v ruce. Trenér nás pochválil, protože jsme makali naplno. Proto jsme si po zásluze dali kopec špaget, což také sami poznáte, protože si trošku kečupu přivezeme domů na věcech.

Po obědě jsme si zahráli tři na tři fotbálek a spěchali jsme na svačinu, protože po ní nás čekalo překvapení dne. Návštěva lanového centra !!! Trošku v nás hrklo, když jsme viděli tu výšku pod námi - cca 30 metrů. Kapitán týmu a náš nejmladší benjamínek nám ukázali, že se není čeho bát a další odvážlivci se nenechali dlouho pobízet. Suma sumárum nakonec si celou dráhu prošlo patnáct kluků !!! Všichni zaslouží obrovský obdiv za statečnost a odvahu.

Po večeři, kdy jsme si pochutnali na svíčkové s knedlíkem jsme si dali veliký turnaj v bowlingu. A ačkoliv to většina z nás hrála poprvé v životě, ukázali jsme, že se umíme postavit ke všem sportům a „strike" pro nás byl samozřejmostí. A proto jsme zalehli s vědomím dobře odvedené práce k zaslouženému spánku.

Fanshop banner