UMBRO CUP 2010 – Teplice
Klub

UMBRO CUP 2010 – Teplice

Redakce

O víkendu 21. -22. srpna jsme se zúčastnili velmi kvalitně obsazeného turnaje v Teplicích.

V sobotu nás čekaly čtyři zápasy ve skupině A, ze které jsme postoupili ze třetího místa do semifinálové skupiny, která se hrála v neděli. Tam už jsme tak úspěšní nebyli a hlavně díky neproměňování šancí, které jsme si dokázali vypracovat. Po zápase o umístění jsme se museli spokojit s konečným 10. místem.

Ve velmi horkém počasí však kluci podali velmi slušné výkony a krom zápasů s Benešovem (první den) a se Spartou (druhý den), kde jsme byli soupeřům pouze diváky, jsme sehráli velmi vyrovnané zápasy.

Nejlepším hráčem našeho týmu byl po zásluze vyhlášen Filip Plichta, Roman Švarc si odnesl cenu za třetí místo v dovedností soutěži - střelba na terč.

FK MB reprezentovali:

Denis Hartych, Filip Plichta, Michal Skuček, Dominik Salaš, Jakub Gärtner, Dalibor Zmij, Ondřej Mísař, Ondřej Zeman, David Pařík, David Chaloupka, Tomáš Vitmajer, Jan Rašovský, Mirek Horák, Milan Le-Chi, Jakub Strouhal, Roman Švarc

Velmi kvalitní výkon předvedl i početný fanklub našich rodičů, kteří hnali neúnavně naše borce v každém zápase za vítězstvím.

Podrobné informace o turnaji včetně galerie najdete na stránkách www.umbrocup.estranky.cz

Fanshop banner