Po třech kolech drží neporazitelnost
Klub

Po třech kolech drží neporazitelnost

Redakce

Ze třech utkání získali Boleslavští pět bodů, poslední na hřišti třetiligového nováčka v Kunicích. Boleslavská juniorka se drží mezi nejlepší třetinou dosud neporažený týmů ČFL.

První poločas se hrál bez gólů, ale nikoliv bez šancí. První měly Kunice v 8. minutě, ovšem brankář Šeda nebezpečnou hlavičku vyrazil. Hned v příští minutě boleslavský Tvaroha odpověděl jedovatým volejem těsně nad břevno. V 18. minutě centroval Dudka a hlavičkoval Ščuk, bohužel nepovedeně.
Nejblíže ke změně skóre v prvním dějství byl kunický Koubek, když ve 30. minutě nastřelil tyč boleslavské branky.
Ve třetí čtvrthodince dvakrát úspěšně zasahoval kuninský gólman Macháček, který zmařil střelecké příležitosti Dudky a Tvarohy.

Tři minuty po začátku druhého poločasu prověřil pozornost Macháčka střílející Volf, ale byl z toho jenom rohový kop.
V 56. minutě dal Ščuk hlavou vedoucí gól - 0:1
. Nebyla to poslední gólová příležitost Boleslavských, ale síť za výtečným Macháčkem už nikdo nerozvlnil. Gólman soupeře si v 59. minutě poradil s ránou Tvarohy a v 75. minutě vyrazil s námahou na roh trestný kop Dudky. Mezi tím v 61. minutě nedosáhl Dudka před soupeřovou brankou na centr Tvarohy.
Boleslavské mrhání šancemi potrestaly Kunice deset minut před koncem vyrovnávacím gólem. Šťastně ho dal Dvořák - 1:1.

Sestava FK Mladá Boleslav"B": Šeda - Borovička (46. Štěpánek), Mrvík, Charuza, Horák - Ščuk, , Kúdela, Dudka, Tvaroha (90. Kozma) - Volf (81. Dolinajec), Synek.

Góly: 80. Dvořák - 56.Ščuk

Rozhodčí: Šedivka - Blaschke, Šimek

Nejbližší mistrovské utkání ČFL FK Mladá Bolelsav"B" - Sokol Ovčáry se hraje v sobotním dopoledni 28. srpna od 10,15 hodin na mladoboleslavském Městském stadionu.

Fanshop banner