Boleslav hostí prestižní souboj Česko U21 – Německo U21
Klub

Boleslav hostí prestižní souboj Česko U21 – Německo U21

Redakce

V pátek 3. září od 18,30 hodin se předposlední utkání kvalifikační skupiny ME 2011 jednadvacetiletých reprezentací Česko U21 - Německo U21 hraje na mladoboleslavském Městském stadionu. V reprezentačním kádru jsou i Tomáš Fabián a Jan Chramosta z FK Mladá Boleslav.

Vstupenky za 80,- Kč nabízí v předprodeji Bolekshop souvenirs v suterénu jižní tribuny fotbalové arény každý den od pondělí do pátku v době od 12 do 17 hodin.
Děti mladší patnácti let, organizované skupiny mládeže fotbalových klubů a dětí základních škol mají vstup zdarma. Zájemci o tuto organizovanou návštěvu mezistátního fotbalu se musí předem přihlásit na sekretariátu FK Mladá Boleslav a rezervovat si místa v hledišti, což jim zajistí paní Andrea Šrajerová na telefonním čísle 326 719 041.

Pro místní fotbalové příznivce je utkání vzácnou příležitostí vidět na vlastní oči fotbalové naděje pro český a německý národní tým nejbližší budoucnosti.
Poslední utkání kvalifikační skupiny ME 2011 Česko U21 - Island U21 se hraje v úterý 7. září od 17 hodin v Jablonci nad Nisou.

Fanshop banner