Předprodej na Ostravu
Klub

Předprodej na Ostravu

Redakce

Utkání 6. kola Gambrinus ligy FK Mladá Boleslav - FC Baník Ostrava se hraje v neděli 22. srpna od 17,00 hodin na mladoboleslavském Městském stadionu za mimořádných bezpečnostních opatření. Týkají se nejenom bezprostředního průběhu utkání, ale i předprodeje vstupenek. Vedení klubu žádá fanoušky o pochopení a doporučuje jim dbát příkazů pořadatelské služby.

Utkání s Baníkem Ostrava jsou ve všech městech zařazená do nejrizikovější kategorie a podobně je tomu i v Mladé Boleslavi.

Vedení FK Mladá Boleslav doporučuje všem divákům včasný příchod na Městský stadion. Kvůli pečlivým kontrolám při vstupu do areálu se totiž můžou tvořit fronty.

Pokud nebudou vstupenky vyprodány v předprodeji, tak poslední vstupenky nabídnou pořadatelé v hlavní pokladně hodinu a půl před nedělním výkopem.

Předprodej vstupenek na ligové utkání FK Mladá Boleslav - FC Baník Ostrava začne ve středu 18. srpna a potrvá až do pátku 20. srpna v Bolekshopu v přízemí jižní tribuny vždy od 12 do 17 hodin.

Cena jedné vstupenky je 120,- Kč (pro ZTP 60,- Kč). Jedna osoba si může zakoupit pouze dvě vstupenky po prokázání občanským průkazem, což je jedno z mnoha mimořádných bezpečnostních opatření. S tím také souvisí nařízení, že rezervace vstupenek není možná.

FK Mladá Boleslav poskytne 250 vstupenek do sektoru příznivců hostujícího mužstva. Ty je možné zakoupit výhradně v oficiálním předprodeji FC Baník Ostrava.

Fanshop banner