Rozhodla penalta, posteskl si Stanner
Klub

Rozhodla penalta, posteskl si Stanner

Redakce

Trenéři shodného křestního jména, brněnský Karel Večeřa i boleslavský Karel Stanner, hodnotili utkání jako kvalitní podívanou, i když pro každého s rozdílným efektem.

„Brno zaslouženě vyhrálo. Dalo tři góly a my jenom jeden," stručně shrnul dění na hřišti boleslavský Karel Stanner.
„Bohužel jsme neproměnili šance za stavu 0:0 a v závěru poločasu inkasovali gól ze standardky. Ve druhé půli jsme mohli otočit výsledek, ale naši útočníci příležitosti promarnili a tak jsme jenom vyrovnali. Utkání v náš neprospěch rozhodla penalta,"
dodal Karel Stanner.

Jak moc Boleslavi chybí Sylvestre?

„Každý hráč, který má kvalitu, určitě týmu chybí. My jsme letos nepřišli jen o Sylvestra, ale také o Rajnocha. Ale posledně jsme v Brně vyhráli a hráli tehdy také bez Sylvestra. Náš momentální problém je mládí v útoku. Snažíme se být trpěliví, i když oba mladí útočníci gólové příležitosti vraždí a mužstvo na to doplácí."

Proč Marek Kulič pouze střídá?

„Dal v předchozím ročníku deset gólů, ale na jaře posledních pět utkání neodehrál kvůli zranění a vypadl ze sestavy. Chceme mít v klubu perspektivu a dáváme šanci mladším hráčům. Když mladí nebudou hrát, nebudou se zlepšovat. Například v Chramostovi je obrovský potenciál, jenom se potřebuje chytit nějakým gólem."

Brněnský kouč Karel Večeřa na tiskovce po utkání prohlásil, že pro jeho tým bylo utkání nesmírně náročné po nevydařených předchozích čtyřech zápasech a přiznal, že do střetnutí s Mladou Boleslaví vstupovalo jeho mužstvo nervózní.

Fanshop banner